Pinjaman Peribadi

016-2224922

contact
repayment plan

Peruntukan wang cepat
– Dapatkan wang dalam masa satu jam.
Kadar faedah yang rendah
– Kadar faedah serendah 1% sebulan
Proses Pinjaman Mudah
– Hanya memerlukan maklumat asas anda
Blacklisted/CCRIS/CTOS layak memohon

 

Klik Untuk Mohon Sekarang!!

 

Mohon sekarang dan kami akan menghubungi anda untuk menerangkan pakej-pakej pinjaman peribadi kami yang sesuai untuk anda. Segala infomasi yang dibagi adalah sulit dan dirahsiakan. Selagi belum anda mengambil keputusan untuk menerima pakej pinjaman kami, tiada document ataupun apa-apa infomasi yang sulit seperti IC dan alamat perlu diberikan. Kami sentiasa menghormati keputusan anda.

Pinjaman Peribadi

pinjaman peribadi

Pinjaman Peribadi

Ingin startup perniagaan anda sendiri tetapi kekurangan modal? Memerlukan wang untuk menyelesaikan tunggakan hutang kredit kad / pinjaman rumah / pinjaman kereta? Bimbang tentang duit pelajaran anak? Bercadang untuk melancong dan meningkatkan kualiti kehidupan? Ataupun memerlukan wang tunai untuk masalah kecemasan seperti kos perubatan? Kami bersedia menolongkan dan pinjaman peribadi kami adalah pilihan terbaik untuk anda.

Pinjaman Perniagaan

Bercadang untuk membesarkan perniagaan anda tetapi kekurangan modal? Hendak tendar project baru dan memerlukan wang deposit? Pelanggan melewatkan bayaran, dan anda memerlukan duit untuk bayar gaji perkerja anda? Ingin mengunakan cek bertarikh hadapan untuk tukar wang tunai? Kami yakin pinjaman perniagaan kami dapat membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda.

Pinjaman Cagaran

Memerlukan wang pinjaman yang besar tetapi tidak memenuhi syarat kelayakan? Pinjaman cagaran kami membolehkan anda mengunakan aset anda untuk menjaminkan pinjaman anda, dan mendapatkan nilai pinjaman yang lebih tinggi, faedah yang rendah, dan tempoh pinjaman yang lebih panjang. Kami menawarkan pelan pembayaran fleksibel untuk meringankan masalah kewangan.

images